Pārbaudiet, kurš ir skatījis jūsu Snap stāstu pakalpojumā Snapchat

Kā pārbaudīt, kurš ir skatījis jūsu Snap stāstu pakalpojumā Snapchat

Jūsu Snapchat stāsts ļauj kopīgot fotoattēlu vai videoklipu ar visiem saviem Snapchat draugiem 24 stundas. Atšķirībā no parasta Snapchat fotoattēla vai video, ko varat redzēt vienu reizi, Snapchat stāstus var skatīt atkal un atkal, līdz tie tiek iznīcināti 24 stundas pēc to publicēšanas. Varat arī redzēt, cik daudzi jūsu draugi pakalpojumā Snapchat ir redzējuši savus Snapchat stāstus un viņu vārdus.





Kad WhatsApp ieviesa funkciju “redzēts”, cilvēki bija dusmīgi. Šī funkcija neļāva ignorēt ziņojumu vai atbildi bez ļoti pamatota iemesla. Visbeidzot, citas ziņojumapmaiņas lietotnes ir ieguvušas un atkārtojušas šo funkciju. Ikvienam ir veids, kā to atspējot, atšķirībā no Snapchat. Tas norāda, vai tas ir labāks vai sliktāks, kad kāds ir redzējis jūsu atjauninājumus, ziņojumus vai kad viņš raksta. Snapchat burtiski nosūta jums paziņojumu, kad kāds no jūsu kontaktiem sāk rakstīt. Nav iespējams paslēpt savas darbības lietotnē, un tas attiecas uz jūsu Snapchat stāstu. Jūs varat diezgan viegli redzēt, kurš redzēja jūsu Snap stāstu.



kā paslēpt subreddit

Lasi arī: Saglabājiet datus Snapchat, izmantojot ceļojumu režīmu

Pārbaudiet, kurš ir redzējis jūsu Snap stāstu

Atveriet Snapchat un ritiniet pa kreisi, lai piekļūtu ekrānam Stāsti. Jums jau vajadzētu būt aktīvam mirkļa stāstam. Pieskarieties savam stāstam. Uzmanieties, lai nepieskartos nevienai no trim sānu pogām.



 snapchat-stāsti



Pieskaroties savam stāstam, tas sāk atskaņot. Ja paskatās uz šo ekrānu, apakšā pamanīsit nelielu bultiņu. Ritiniet uz augšu pa šo bultiņu. Tiks atvērts panelis, kurā tiks parādīts, cik cilvēku ir redzējuši jūsu momentuzņēmumu. Kopējo skatījumu skaitu varat redzēt augšējā kreisajā stūrī. Tālāk viņam ir redzams, cik reižu tavs stāsts ir reproducēts.

Ierobežojumi

Snap stāstu ilgums ir ierobežots — 24 stundas. Šis ierobežotais mūžs nozīmē, ka jūsu sekotāji/draugi/ publika Snapchat var redzēt tikai tavu stāstu tajā laikā. Tāpat varat pārbaudīt, kurš redzēja jūsu momenta stāstu, ja vien tas ir pieejams.



Kad jūsu stāsts ir beidzies, t.i., 24 stundas ir beigušās, jūs vairs nevarat pārbaudīt, cik skatījumu jūsu stāstā ir. Ja pēc tam savam stāstam pievienojat vairāk momentuzņēmumu, varat pārbaudīt tikai šī stāsta skatus. Vecāki stāsta momentuzņēmumi beidzas pēc 24 stundām. Stāstā redzamie skati ir paredzēti momentuzņēmumiem, kas joprojām ir 24 stundu periodā.



kā skatīties lapsu ziņas kodi

Ja vēlaties ierobežot to, kas var redzēt jūsu stāstu, varat to izdarīt. Varat ļaut visiem, kas jums seko, redzēt jūsu stāstu vai ierobežot to tikai ar draugiem. Draugi ir cilvēki, kas tev seko un seko. Ja ierobežosiet tūlītējā stāsta redzamību tikai draugiem, personas, kurām nesekojat, nevarēs redzēt jūsu stāstu.

Lasi arī: Kā izdzēst nosūtīto ziņojumu vietnē Snapchat

Ja vēlaties koplietot papildinājumu ar ierobežotu skaitu draugu, jūsu stāsts nav labākais veids, kā to izdarīt. Tā vietā labāk ir izveidot grupu Snapchat un kopīgot savu stāstu ar grupu.