Kā izdzēst visas ziņas pakalpojumā Facebook

2020. gada 9. janvāris 49 Skati Kā izdzēst visas ziņas pakalpojumā Facebook

Šī S zona māca jums izdzēst visas ziņas pakalpojumā Facebook. Rokasgrāmatā ir aprakstītas darbības, lai izdzēstu visas ziņas pakalpojumā Facebook no datora, Android un iPhone.





Pārlūkojiet ziņu tēmas



Kā izdzēst visus Facebook ierakstus no datora

Kā izdzēst visus Facebook ierakstus no datora
  • Atvērt facebook.com no datora pārlūkprogrammas. Pēc tam piesakieties ar savu e-pastu vai tālruni un paroli.
Kā izdzēst visus Facebook ierakstus no datora
  • Facebook ziņu plūsmas augšējā kreisajā stūrī noklikšķiniet uz sava profila attēla. Tiks atvērts jūsu Facebook profils.
Kā izdzēst visus Facebook ierakstus no datora
  • Ritiniet uz leju līdz Ziņas un noklikšķiniet Pārvaldīt ziņas . Visas jūsu Facebook ziņas tiks atvērtas, lai jūs varētu tās atlasīt.
Kā izdzēst visus Facebook ierakstus no datora
  • Lapas kreisajā rūtī, apakšā Ievietoja , Jebkurš tiks atlasīts pēc noklusējuma. Lai parādītu savas ziņas, noklikšķiniet uz Tu .
Jūs varat dzēst tikai savas ziņas. Ziņām, ko jūsu ziņu plūsmā kopīgojuši citi lietotāji, varat tikai paslēpt ziņas vai noņemt atzīmi no ziņas, kuras esat atzīmējis. Kā izdzēst visus Facebook ierakstus no datora
  • Lai parādītu ziņas par konkrētu datumu, ritiniet uz leju līdz Publicēšanas datums un noklikšķiniet uz Visi nomest lejā.
Kā izdzēst visus Facebook ierakstus no datora
  • Lapas labajā rūtī atzīmējiet izvēles rūtiņu virs katras ziņas, kuru vēlaties dzēst. Lai atlasītu visas ziņas zem datuma, atzīmējiet izvēles rūtiņu blakus datumam.
  • Piemēram, atzīmējot izvēles rūtiņu blakus 2020. gada janvārim, tika atlasītas visas ziņas, kuras esmu kopīgojis 2020. gada janvārī (kopā 10 ziņas).
Kā izdzēst visus Facebook ierakstus no datora
  • Lai vienā reizē atlasītu ne vairāk kā 50, ritiniet uz leju un atzīmējiet izvēles rūtiņu blakus iepriekšējam mēnesim. Savā piemērā es pārbaudīju 2019. gada decembri. Tagad kopā ir atlasītas 18 ziņas.
Kā izdzēst visus Facebook ierakstus no datora
  • Turpiniet atlasīt mēnešus, līdz esat atlasījis 50 ziņas. Pēc tam lapas apakšējā labajā stūrī noklikšķiniet uz Nākamais .
Lai varētu izdzēst ziņas, atlasiet tikai tās ziņas, kuras kopīgojāt. Ja atlasāt ziņas, ko savā laika skalā kopīgojušas citas personas, vai ziņas, kuras esat atzīmējis, nākamajā darbībā NEBŪS pieejama iespēja dzēst ziņas. Viens no veidiem, kā noteikt, vai esat iekļāvis citu cilvēku ziņas, ir noklikšķināt Nākamais , Pārvaldīt ziņas uznirstošais logs būs pelēks Dzēst ziņu opciju. Tātad, mans ieteikums ir noklikšķināt Nākamais katru reizi, kad atzīmējat izvēles rūtiņu blakus jaunam mēnesim. Ja Dzēst ziņu opcija ir pelēkota atcelt, pēc tam noņemiet mēneša atlasi un mēģiniet vēlreiz.
  • Kad noklikšķināt Nākamais , Pārvaldīt ziņas uznirstošajā logā tiks parādītas opcijas, atlasiet Dzēst ziņas . Pēc tam uznirstošā loga apakšējā labajā stūrī noklikšķiniet uz Gatavs . Visas atlasītās ziņas tiks dzēstas.
Kā izdzēst visas ziņas pakalpojumā Facebook no Android

Kā izdzēst visas ziņas pakalpojumā Facebook no Android

Kā izdzēst visas ziņas pakalpojumā Facebook no Android
  • Atveriet Facebook lietotni savā Android tālrunī. Pēc tam piesakieties ar savu Facebook kontu (ja iepriekš neesat pierakstījies lietotnē).
Kā izdzēst visas ziņas pakalpojumā Facebook no Android
  • Pieskarieties 3 līnijām lietotnes augšējā labajā stūrī. Pēc tam pieskarieties Skatiet savu profilu . Tiks atvērts jūsu Facebook profils.
Kā izdzēst visas ziņas pakalpojumā Facebook no Android
  • Ritiniet uz leju līdz Ziņas un pieskarieties Pārvaldīt ziņas (zobrata ikona blakus Ziņas ).
Kā izdzēst visas ziņas pakalpojumā Facebook no iPhone
  • Kad Pārvaldīt ziņas tiek atvērta lapa, pieskarieties baltajam aplim katras ziņas, kuru vēlaties dzēst, augšējā labajā stūrī (jūs varat dzēst tikai savas ziņas). Ziņa tiks atlasīta.
  • Atlasiet līdz 50 ziņām vienā grupā. Atlasot ziņas, atlasītais numurs tiks parādīts ekrāna augšējā kreisajā stūrī. Kad esat atlasījis līdz 50 ziņām, ekrāna augšējā labajā stūrī pieskarieties NĀKAMAIS . Ekrāna apakšdaļā tiks parādītas 3 opcijas.
  • Visbeidzot, lai izdzēstu visas atlasītās ziņas pakalpojumā Facebook, parādītajās opcijās pieskarieties pie Dzēst ziņas .
Ja iekļaujat ziņas, ko jūsu laika skalā kopīgojušas citas personas, vai ziņas, kuras esat atzīmējis, Dzēst ziņas opcija būs pelēkota.

Kā izdzēst visas ziņas pakalpojumā Facebook no iPhone

Kā izdzēst visas ziņas pakalpojumā Facebook no iPhone
  • Savā iPhone tālrunī atveriet lietotni Facebook. Pēc tam, ja vēl neesat pierakstījies lietotnē, pierakstieties ar savu Facebook kontu.
  • Lietotnes augšējā kreisajā stūrī pieskarieties savam profila attēlam. Tiks atvērts jūsu Facebook profils.
  • Kad tiek atvērts jūsu Facebook profils, ritiniet uz leju līdz Ziņas un pieskarieties Pārvaldīt ziņas .
  • Pēc tam uz Pārvaldīt ziņas lapā pieskarieties pelēkajam aplim katras ziņas, kuru vēlaties dzēst, kreisajā pusē (jūs varat dzēst tikai savas ziņas). Ziņa tiks atlasīta.
  • Pievienojiet sarakstam vairāk ziņu (vienā grupā var dzēst līdz 50 ziņām). Atlasīto ziņu skaits tiks parādīts ekrāna apakšējā labajā stūrī.
Lai varētu dzēst visas atlasītās ziņas, iekļaujiet tikai savas ziņas. Ja iekļaujat ziņas, ko jūsu laika skalā kopīgojušas citas personas, vai ziņas, kuras esat atzīmējis, dzēšanas opcija tiks parādīta pelēkā krāsā.
  • Kad esat atlasījis līdz 50 ziņām, ekrāna apakšējā kreisajā stūrī pieskarieties dzēšanas ikonai.

Tik vienkārši var izdzēst visus Facebook ierakstus (vienā grupā var izdzēst līdz 50 ziņām)! Lai dzēstu visas savas Facebook ziņas, atkārtojiet iepriekš minētās darbības, atlasot ziņas pa 50.

Es ceru, ka šī S zona jums bija noderīga. Ja jums tas šķita noderīgs, lūdzu, balsojiet “Jā” uz tālāk norādīto Vai šī ziņa bija noderīga.



Varat arī uzdot jautājumu, atstāt komentāru vai sniegt atsauksmes, izmantojot veidlapu Atstājiet atbildi, kas atrodas šīs lapas beigās.



Visbeidzot, lai iegūtu vairāk sociālo mediju S zonas, apmeklējiet mūsu sociālo mediju lapu, kā to izdarīt.