Kā izdzēst vai deaktivizēt Google kontu

Vai vēlaties atbrīvoties no sava Google konta? Nu, jūs esat īstajā vietā. Šajā rakstā es jums pastāstīšu vienkāršas darbības, lai dzēstu vai deaktivizētu Google kontu. Jo īpaši jūs varat pilnībā izdzēst vai atspējot savu Google kontu ar vienu pieskārienu. Tomēr varat arī izvēlēties no sava konta noņemt noteiktus pakalpojumus, tostarp Gmail, YouTube.





Kā izdzēst vai deaktivizēt Google kontu?

Dažos gadījumos jūsu Google konts var vairs nebūt vajadzīgs. Tagad, kad jūs to neizmantosit, labāk ir atvadīties, pilnībā izdzēšot to. Šādas situācijas rodas sporādiski, kad konkrētu iemeslu dēļ vēlaties pilnībā atteikties no Google konta. To sakot, es jums parādīšu darbības, lai dzēstu vai atspējotu kontu. Bet atcerieties, ka dzēšana būs neatgriezeniska. Par laimi, pirms to pašu izdarīšanas varat lejupielādēt savus svarīgos datus.



mac gaisa servisa akumulators

Lasi arī: Kā izmantot jauno YouTube tērzēšanu lietotnē

Pirms Google konta dzēšanas: dublējiet Google datus

Ja plānojat dzēst tikai savu Google kontu vai pat Gmail kontu, vienmēr ir ieteicams iepriekš lejupielādēt un saglabāt datus. Lai dublētu datus:



  Dzēst Google kontu



rediģēšanas leģenda google lapās
  1. Atveriet savu tīmekļa pārlūkprogrammu un dodieties uz https://myaccount.google.com/ and go to “Data and personalization” in the left sidebar.
  2. Ritiniet uz leju un pieskarieties opcijai “Lejupielādēt savus datus” zem virsraksta “Lejupielādēt, dzēst vai izveidot savu datu plānu”.
  3. Atlasiet Google produktus, kurus vēlaties iekļaut savā failā. Pēc tam konfigurējiet katra produkta iestatījumus un noklikšķiniet uz 'Tālāk'.
  4. Tagad pielāgojiet faila formātu, piegādes metodi un arhīva lielumu.
  • Izvēlieties faila veidu no .zip, .tgz un .tbz
  • Atlasiet faila lielumu no 1 GB līdz 50 GB (ja izmērs ir pārāk liels, tas tiks sadalīts mazākā izmērā)
  • Izvēlieties tiešu lejupielādes saiti vai saglabājiet dublējumu pakalpojumā Disks, Dropbox vai OneDrive kā piegādes metodi
  1. Visbeidzot, pieskarieties “Izveidot arhīvu”, un dati tiks nosūtīti jums, izmantojot izvēlēto piegādes veidu.

Kas notiek, kad izdzēšat savu Google kontu?

Tagad, kad esat dublējis savus datus, ir svarīgi zināt, kas notiek, dzēšot savu Google kontu. Pēc konta dzēšanas:

  • Jūs zaudēsit piekļuvi visiem datiem un saturam šajā kontā, tostarp e-pastiem, failiem, fotoattēliem un kalendāriem.
  • Nav iespējams izmantot Google pakalpojumus, lai piekļūtu tādiem pakalpojumiem kā Gmail, Disks, Kalendārs vai Google Pay.
  • Jūs zaudēsiet abonementus un saturu, kas iegādāts ar šo kontu pakalpojumā YouTube vai Google Play. Ietver tādu saturu kā lietojumprogrammas, filmas, spēles, mūzika un televīzijas programmas.
  • Google Chrome vēsture, saglabātās paroles un grāmatzīmes vairs nebūs pieejamas.
  • Jūsu Gmail adrese tiks dzēsta. E-pasta ziņojumi, kas nosūtīti uz atbilstošo Gmail adresi, jūs nesasniegs. Tomēr jūs vai kāds cits nevarat atkārtoti izmantot jūsu adresi.
  • Jūs zaudēsiet visus savus kontaktus, kas sinhronizēti ar kontu.
  • Jūs zaudēsiet savu kontu lietojumprogrammās, spēlēs un pakalpojumos, kuru reģistrācijai izmantojāt iepriekšējo kontu. Tāpēc pirms konta dzēšanas labāk pievienojiet citu autentifikācijas pakalpojumu.

Neatgriezeniski dzēsiet savu kontu 2 minūšu laikā

Kad esat pilnībā pārliecināts, ka pazaudēsiet iepriekš minētās lietas, uzmanīgi veiciet tālāk norādītās darbības, lai dzēstu savu Google kontu.



  Dzēst-a-Google-service-from-Google-konta



  1. Dodieties uz savu Google konta iestatījumi un dodieties uz sadaļu “Dati un personalizācija”.
  2. Ritiniet uz leju, meklējiet virsrakstu “Lejupielādēt, dzēst vai izveidot plānu saviem datiem” un pieskarieties opcijai “Dzēst pakalpojumu vai savu kontu”.
  3. Pēc tam noklikšķiniet uz “Dzēst savu kontu”, atkārtoti ievadiet konta paroli un turpiniet ar parādītajiem norādījumiem.

Kad iepriekš minētās darbības būs pabeigtas, Google pilnībā izdzēsīs jūsu informāciju no jūsu ekosistēmas. Ja pārdomājat, varat atcelt noņemšanas procesu, piesakoties savā kontā 2–3 nedēļu laikā.

Lasi arī: Kā iespējot tumšo režīmu pārlūkprogrammā Google Chrome operētājsistēmā Android

kā skatīties 3D filmas

Atsevišķi noņemiet Gmail, YouTube un citus Google pakalpojumus no konta

Kas notiek, ja vēlaties noņemt noteiktu pakalpojumu no sava konta? Nu, šajā gadījumā nav nepieciešams pilnībā izdzēst savu kontu! Lai noņemtu Gmail, YouTube, Google Plus vai jebkuru citu Google pakalpojumu, izpildiet tālāk sniegtos norādījumus.

  1. Lai dzēstu kontu, veiciet iepriekšējās procedūras 1. un 2. darbību.
  2. Kad atrodaties cilnē “Dzēst pakalpojumu vai savu kontu”, pieskarieties opcijai “Dzēst pakalpojumu”.
  3. Ievadiet paroli vēlreiz.
  4. Nākamajā lapā varat izvēlēties pakalpojumu, kuru vēlaties noņemt.

Lai izdzēstu savu Gmail kontu, noklikšķiniet uz miskastes ikonas blakus Gmail. To pašu var izdarīt pakalpojumā YouTube, Play spēles, Google Play, Google Plus utt. Tādā veidā varat dzēst noteiktu Google pakalpojumu, neietekmējot savu kontu.

Tātad, šīs bija dažas metodes, kā izdzēst Google kontu. Paziņojiet mums savus jautājumus (ja tādi ir) komentāru sadaļā zemāk. Mēs arī vēlamies uzzināt, kāpēc jūs plānojāt dzēst savu Google kontu.