Kā izdzēst nosūtīto ziņojumu vietnē Snapchat

Snapchat ir lietotne, kuras pamatā ir īslaicīgi pieejama informācija. Jūsu stāsti beidzas, un jūsu tērzēšanas ziņojumi beidzas. Tas veicina lietotņu lietotāju iesaisti. Ja nesadarbojaties ar saturu, kad tas ir pieejams, iespējams, vēlāk to nevarēsit izdarīt. Snapchat jūsu tērzēšanai ir pievienojis jaunu funkciju, kas ļauj izdzēst Snapchat nosūtīto ziņojumu. Darbojas ar viens pret vienu tērzēšanas pavedieniem un grupu tērzēšanas pavedieniem.





Lūk, kā izdzēst Snapchat nosūtīto ziņojumu.



Kā izdzēst nosūtīto ziņojumu vietnē Snapchat

Vispirms ir jāatjaunina Snapchat lietotne uz jaunāko pieejamo versiju. Šī funkcija ir pievienota un darbojas, izmantojot lietotnes atjauninājumu. Tas arī nozīmē, ka, ja jūsu draugi izmanto iepriekšējo lietotnes versiju, iespējams, nevarēsit izdzēst tērzēšanas pavedienā nosūtīto ziņojumu.

kā instalēt tekstūras pakas Minecraft Windows 10
  1. Pēc lietotnes atjaunināšanas nosūtiet ziņojumu kontaktpersonai, kura zina, ka izmantojat jaunāko lietotnes versiju.
  2. Nospiediet un turiet tikko nosūtīto ziņojumu, un tiks parādīta izvēlne.
  3. Tur vajadzētu būt opcijai “Dzēst”.

Lai šī funkcija darbotos, ir jānodrošina pietiekami daudz nosacījumu. Veicot mūsu sākotnējos testus, poga Dzēst vienkārši netiks parādīta. Pirmo reizi izdzēšot ziņojumu, Snapchat paziņo, ka mēģinās to izdzēst no draugiem, taču tas ne vienmēr var to izdarīt. Jūsu vietnei ir vājš interneta pieslēgums, vai arī iepriekšējā Snapchat versija ir iemesls, kāpēc atcelšana var neizdoties.



Dzēšot ziņojumu, darbība tērzēšanā parādās tikai no jums, vai arī jūs redzēsit ziņojumu “Jūs izdzēsāt tērzēšanu”, taču draugs beigās neredzēs to pašu ziņojumu.



bezmaksas ielaušanās noteikšanas programmatūra logiem

Lasi arī: Drukājiet tieši no sava Android viedtālruņa

Labākais veids ir izdzēst ziņojumu pēc iespējas ātrāk. Ja jūsu draugs ir redzējis ziņojumu, to nav iespējams atgūt, kas nozīmē, ka aktīvajā tērzēšanas laikā jums ir ļoti maz laika reaģēt. Izmantojot grupas tērzēšanu, jums ir nedaudz lielāka rezerve. Šķiet, ka tikmēr, kamēr visi grupas dalībnieki nav redzējuši ziņu, to vēl ir iespējams atgūt. Mēs to secinājām, pamatojoties uz nelielu demonstrāciju, ka Snapchat piedāvā jaunu funkcionalitāti. Ja jums ir grupas tērzēšana ar 6 personām un nosūtāt ziņojumu, kuru ir redzējuši tikai 3 vai 4, jūs joprojām varat to izgūt.



Kā izdzēst visus ziņojumus

Vai vēlaties iet tālāk par vienu ziņojumu? Varat arī dzēst visu sarunu, vairāk vai mazāk.



  1. Vispirms dodieties uz draugu ekrānu.
  2. Pēc tam turiet ziņojumu pavedienu, kuru vēlaties dzēst.
  3. Parādīsies uznirstošā izvēlne.
  4. Izvēlieties Vēl un pēc tam pieskarieties Notīrīt sarunu vēsturi.

Tādējādi visa saruna tiks noņemta no jūsu drauga ekrāna. Tas neizdzēsīs nosūtītos vai saglabātos ziņojumus, taču tas ir labs veids, kā kārtot draugu ekrānu, lai jūs varētu vieglāk atrast vissvarīgākās sarunas.