Pārbaudiet, kurš ir skatījis jūsu Snap stāstu vietnē Snapchat

Kā pārbaudīt, kurš ir skatījis jūsu Snap stāstu vietnē Snapchat

Jūsu Snapchat stāsts ļauj jums 24 stundas kopīgot fotoattēlu vai videoklipu ar visiem saviem Snapchat draugiem. Atšķirībā no parastā Snapchat fotoattēla vai video, kuru jūs varat redzēt vienu reizi, Snapchat stāstus var apskatīt atkal un atkal, līdz tie tiek iznīcināti 24 stundas pēc to ievietošanas. Jūs varat arī redzēt, cik daudzi jūsu draugi vietnē Snapchat ir redzējuši savus Snapchat stāstus un viņu vārdus.





Kad WhatsApp ieviesa redzamo funkciju, cilvēki bija dusmīgi. Šī funkcija padarīja neiespējamu ignorēt ziņojumu vai atbildi bez ļoti pamatota iemesla. Visbeidzot, citas ziņojumapmaiņas lietotnes ir ieguvušas un atkārtojušas šo funkciju. Ikvienam ir veids, kā to atspējot, atšķirībā no Snapchat. Labā vai sliktā veidā tas precīzi norāda, kad kāds ir redzējis jūsu atjauninājumus, ziņojumus vai kad viņš raksta. Snapchat burtiski nosūta jums paziņojumu, kad kāds no jūsu kontaktiem sāk rakstīt. Nav iespējams paslēpt savu darbību lietotnē, un tas attiecas uz jūsu Snapchat stāstu. Jūs varat redzēt, kurš redzēja jūsu Snap stāstu diezgan viegli.



Lasiet arī: Saglabājiet datus vietnē Snapchat, izmantojot ceļojuma režīmu

Pārbaudiet, kurš ir redzējis jūsu Snap stāstu

Atveriet Snapchat un ritiniet pa kreisi, lai piekļūtu ekrānam Stāsti. Jums jau vajadzētu būt aktīvam momentuzņēmumam. Pieskarieties savam stāstam. Esiet piesardzīgs, nepieskarieties nevienai no trim sānu pogām.



snapchat stāsti



Pieskaroties savam stāstam, to sāk atskaņot. Apskatot šo ekrānu, apakšā pamanīsit nelielu bultiņu. Ritiniet uz augšu uz šīs bultiņas. Tiks atvērts panelis, kas parādīs, cik daudz cilvēku ir redzējuši jūsu momentuzņēmumu. Augšējā kreisajā stūrī varat redzēt kopējo skatījumu skaitu. Tālāk pie viņa jūs varat redzēt, cik reizes jūsu stāsts ir reproducēts.

Ierobežojumi

Snap stāstu ilgums ir ierobežots - 24 stundas. Šī ierobežotā dzīve nozīmē, ka jūsu sekotāji / draugi / sabiedrība vietnē Snapchat tajā laikā var redzēt tikai jūsu stāstu. Tāpat jūs varat pārbaudīt, kurš redzēja jūsu snap stāstu, kamēr tas ir pieejams.



Kad jūsu stāsts ir nokārtojies, t.i., 24 stundu derīguma termiņš ir beidzies, jūs vairs nevarat pārbaudīt, cik jūsu skatījumā ir skatījumu. Ja pēc tam savam stāstam pievienojat vairāk momentuzņēmumu, varat pārbaudīt tikai šī stāsta skatus. Vecāki stāsta momentuzņēmumi zaudē spēku pēc 24 stundām. Sižetā redzamie skati ir paredzēti momentuzņēmumiem, kas joprojām atrodas 24 stundu periodā.



Ja vēlaties ierobežot to, kurš var redzēt jūsu stāstu, varat to izdarīt. Jūs varat atļaut visiem tiem, kas jums seko, redzēt jūsu stāstu vai aprobežoties tikai ar draugiem. Draugi ir cilvēki, kas seko jums un seko jums. Ja ierobežojat sava tūlītējā stāsta redzamību tikai draugiem, cilvēki, kuriem nesekojat, nevarēs redzēt jūsu stāstu.

Lasiet arī: Kā izdzēst nosūtīto ziņojumu vietnē Snapchat

Ja vēlaties koplietot papildinājumu ar ierobežotu draugu skaitu, jūsu stāsts nav labākais veids, kā to izdarīt. Tā vietā labāk ir izveidot grupu vietnē Snapchat un dalīties ar savu stāstu ar grupu.