Bloķējiet lietotājus, lai viņi dzēstu nosūtītos ziņojumus pakalpojumā Microsoft Teams

Microsoft Teams ir viens no populārākajiem rīkiem, kas palīdz komandām sadarboties no mājām. Varat sazināties, izmantojot tiešos un grupu ziņojumus, video konferences ar komandas locekļiem un koplietot failus. Pretējā gadījumā būtu jāizmanto trešās puses pakalpojums. Šajā rakstā mēs runāsim par to, kā bloķēt lietotājus, lai viņi varētu rediģēt un dzēst nosūtītās ziņas pakalpojumā Microsoft Teams. Sāksim!





Microsoft Teams piedāvā arī iespēju pielāgot saskarni atbilstoši jūsu organizācijas vajadzībām. Kā arī izsūtiet viesu saites saviem klientiem un sadarbības dalībniekiem, lai tie varētu īslaicīgi piekļūt jūsu projektiem. Jūs pat varat atsaukt ziņojumu rediģēšanas atļaujas saviem komandas locekļiem. Un pat aizliegt viņiem dzēst nosūtītās ziņas.



Vai vēlaties atspējot nosūtīto ziņojumu dzēšanu un rediģēšanu pakalpojumā Microsoft Teams? Pēc tam esat nokļuvis pareizajā lapā. Mēs esam apkopojuši detalizētu rokasgrāmatu, kas palīdzēs viegli atspējot ziņojumu dzēšanu savā Microsoft Teams kontā.

Tas ļaus jums saglabāt saziņu starp jūsu komandas locekļiem pārredzamu, vienlaikus radot vienlīdzīgāku darba vidi. Apskatīsim, kā programmā Microsoft Teams varat atspējot ziņojumu dzēšanu.



Noņemiet atļauju rediģēt un dzēst nosūtītās ziņas

  • Microsoft Teams kreisajā rūtī atlasiet izvēlni Teams.
  • Atlasiet vajadzīgo komandu, kurai vēlaties atspējot ziņojumu dzēšanu, un noklikšķiniet uz ' 3 punkti ' izvēlnes ikonu blakus tās nosaukumam.
  • Izvēlieties ‘ Pārvaldīt komandas '. Tiks atvērta jūsu komandas rediģēšanas cilne.
  • Atrodiet un atlasiet “ Iestatījumi ' opciju, kā parādīts zemāk.
  • Pēc tam ritiniet līdz apakšai, līdz atrodat izvēles rūtiņu ar nosaukumu ' Dodiet dalībniekiem iespēju dzēst savus ziņojumus '. Noņemiet atzīmi no izvēles rūtiņas. Ziņojumu dzēšanas iespēja tagad ir atspējota visiem šīs konkrētās komandas komandas locekļiem.

Ja vēlaties neļaut lietotājiem rediģēt ziņas, noņemiet atzīmi opcijas lodziņš ' Dodiet dalībniekiem iespēju rediģēt savus ziņojumus ‘. Tomēr lietotāji nevar rediģēt savus ziņojumus pēc nosūtīšanas.



Noņemiet atļauju rediģēt vai dzēst nosūtītās ziņas visām komandām

Ja vēlaties atspējot ziņojumu dzēšanu visām savām komandām. Tad jums būs jāievēro viena un tā pati procedūra katrai komandai. Šo funkciju nevar atspējot visām jūsu komandām vienlaikus.

Kas var rediģēt un dzēst nosūtītās ziņas pakalpojumā Microsoft Teams

Nu gan vieslietotāji, gan biedru lietotāji var rediģēt vai dzēst nosūtītos ziņojumus savā komandā pakalpojumā Microsoft Teams. Ja noņemat atļauju, kā norādīts iepriekš. Pēc tam tiks noņemta iespēja gan šīs komandas vieslietotājiem, gan dalībnieku lietotājiem.



Kā uzzināt, vai ziņojums ir izdzēsts?

Nē. Adresātam(-iem) izdzēstais ziņojums tiek nekavējoties pilnībā noņemts. Sūtītājam to aizstāj ar tekstu “ Šis ziņojums ir izdzēsts un atsaukšanas poga. Noklikšķinot uz tā, tiks parādīts dzēšanas ziņojums.



Kā uzzināt, vai ziņojums ir rediģēts?

Jā, Microsoft Teams ievieto Rediģēts ' piezīme uzreiz pēc ziņojuma. Taču tas nevar izcelt to, kas tika pievienots vai izdzēsts no ziņojuma. Jūs nevarat redzēt arī sākotnējo ziņojumu.

Secinājums

Labi, tas bija viss, ļaudis! Ceru, ka jums patiks šis raksts par nosūtīto ziņojumu dzēšanu un tas jums noderēs. Sniedziet mums savas atsauksmes par to. Arī tad, ja jums ir papildu jautājumi saistībā ar šo rakstu. Pēc tam informējiet mūs komentāru sadaļā zemāk. Mēs ar jums sazināsimies tuvākajā laikā.

Lai jums lieliska diena!

Skatīt arī: Kā pamanīt viltotu ziņojumu vietnē WhatsApp